fredag den 8. april 2011

Knækbrød med kanel





Jeg er blevet ret så tosset med at lave knækbrød, og igår biksede jeg lige endnu en stak sammen. Opskriften er en redigeret udgave af en, jeg har fundet på nettet. Jeg har bl.a. valgt at tilsætte lidt kanel, så de får mere smag. Mmmmmhhh!

Ingredienser:

2 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1. dl. hørfrø
1. dl. solsikkekerner
3 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 - 1,5 tsk. salt
2 dl. vand
1 dl. olie.
Cirka 3 tsk kanel

Bland alle ingredienserne sammen. Del portionen og læg den på to bageplader med bagepapir. Læg et stykke bagepapir ovenpå dejen, og mas den, til den bliver cirka 3 mm. tyk. Fjern bagepapiret, og del forsigtigt dejen i stykker med en kniv. Bag ved 200 grader i 20-25 min.

Rigtig glædelig fredag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar